Er wordt hard gewerkt om de economie te veranderen. Het moet duurzamer, digitaler, meer circulair en inclusief. Daarom lanceert de regio Rotterdam, Den Haag en Delft gezamenlijk Upstream, een platform én zevendaags festival – van 21 tot en met 27 september – rond de nieuwe economie, waarbij ontmoeten, uitdagen, verbinden en inspireren centraal staan en alle ogen gericht zijn op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten. Het festival wil start-ups en scale-ups kennis meegeven om zo nog beter te groeien. En de ondernemer die al veel verder is te helpen aan kapitaal, talent en nieuwe markten.

Delftse sprekers

Upstream heeft een spannende line-up van innovatieve top denkers uitgenodigd om hun visie op deze nieuwe economie te delen. Namen zijn onder anderen Katherine Trebeck, founder van de Oxfam Humankind Index, Ryan Gellert, EMEA General Manager van het duurzame merk Patagonia, Tim Houter, winnaar van Elon Musks prestigieuze SpaceX Hyperloop Competitie en oprichter van Hardt Hyperloop, Hugo Vos van Demcon, Yes!Delft en Ferdinand Grapperhaus van Physee.

Doe mee

Deelnemers worden uitgedaagd om tijdens het festival buiten de kaders te gaan. Het gaat niet om sparren met gelijkgestemden, maar juist met experts en denkers uit andere branches in gesprek gaan en geïnspireerd worden door verrassende oplossingen.

Gratis inschrijven voor het festival kan via www.upstreamfestival.com