Voor veel ondernemers is 2021 een lastig jaar (geweest). Keihard werken en toch geldzorgen houden. Om ondernemers met geldproblemen te helpen, doet de gemeente mee met de campagne ‘De eerste stap helpt je verder’.

De eerste stap zetten

Wat met een kleine betalingsachterstand begint kan eindigen in torenhoge schulden. De oplossing begint altijd met het zetten van een eerste stap: hulp zoeken. Maar praten over geldproblemen doet niet iedereen even makkelijk. En al helemaal niet over eventuele schulden. De gevolgen kunnen heftig zijn voor ondernemers en hun omgeving. Daarom is het erg belangrijk om toch die eerste stap te zetten. En te weten waar je terecht kunt voor hulp. De Financiële Winkel voor Ondernemers staat klaar voor ondernemers met geldzorgen.

De Financiële Winkel voor Ondernemers

De Financiële Winkel voor Ondernemers helpt alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor hun schulden. Wilt u hier meer over weten? Of misschien een vrijblijvend gesprek aanvragen met een consulent van de Financiële Winkel? Ga dan naar de webpagina over schuldhulp voor ondernemers.

Samen meer ondernemers bereiken

De gemeente kan veel ondernemers bereiken, maar niet alle ondernemers. Kent u een ondernemer in uw netwerk van wie u weet dat een eerste stap hem of haar verder kan helpen? Mail dit bericht naar hem/haar door!